Registreer uw dealer-account

Al diverse jaren maken wij gebruik van een loyaal en groeiend dealernetwerk. Steeds meer dealers en renners (ook in het buitenland) tonen hun interesse in onze Nederlandse & handgespaakte wielen!

Naast de verkoop via ons dealernetwerk, starten wij nu ook met een (voor ons) nieuw verkoopkanaal, namelijk: online verkoop. Wij verwachten hiermee een nieuwe en nog grotere doelgroep te kunnen bereiken en bedienen.

Wij willen ú laten meeprofiteren, van onze online verkoop! 

Met de introductie van ons nieuwe dealerbeleid, willen wij ú de mogelijkheid bieden om mee te profiteren van ònze online verkopen. U kunt er namelijk voor kiezen om ‘gewone’ dealer te blijven, maar u kunt er ook voor kiezen om premium dealer te worden. Let op! In beide gevallen is een eenmalige registratie in ons vernieuwde dealer-portaal noodzakelijk. 

Bekijk hieronder de voordelen en de voorwaarden en registreer eenmalig uw ‘gewone’ of uw premium dealer-account! Heeft u hier vragen over? Dan horen wij dat natuurlijk graag!

Als ‘gewone’ dealer krijgt u..

Toegang tot ons dealer-portaal.

30% dealer-korting op al onze producten.

Vermelding van uw winkel als Infinito-dealer in ons dealeroverzicht.

Geen verdeling van de marge, van alle wielsets die wij online verkopen binnen een straal van 10 km rondom uw winkel.

Geen vermelding als mogelijke afhaallocatie voor online bestelde Infinito-wielen.

Geen inkoopverplichting.

Als premium dealer krijgt u..

Toegang tot ons dealer-portaal.

30% dealer-korting op al onze producten.

Vermelding van uw winkel als Infinito-dealer in ons dealeroverzicht.

Verdeling van de marge, 15% van de omzet van alle wielsets die wíj online verkopen binnen een straal van 10 km rondom uw winkel.

Vermelding als mogelijke afhaallocatie voor online bestelde Infinito-wielen.

Eenmalig 50% korting op de inkoop van 2 wielsets of 3 wielen (als showmodellen).

Uitleg

Als ‘gewone’ dealer heeft u geen enkele verplichting. Na uw registratie ontvangt u uw logingegevens voor ons dealer-portaal waarmee u onze producten met 30% dealer-korting via onze webiste kunt inkopen. Daarnaast bent u aanspreekpunt voor Infinito-gebruikers en potentiële klanten.

U profiteert als ‘gewone’ dealer niet mee van onze online verkopen.

Uitleg

Als premium dealer ontvangt u na uw registratie uw logingegevens voor ons dealer-portaal waarmee u onze producten met 30% dealer-korting kunt inkopen. Daarnaast ontvangt u als premium dealer 15% van de omzet van alle wielsets die wíj online verkopen binnen een straal van 10 km rondom uw winkel.

Enige voorwaarde om premium dealer te worden, is het op voorraad nemen en houden van tenminste 2 verschillende wielsets of 3 verschillende wielen van ons vernieuwde assortiment. Wij bieden u deze eenmaling aan met 50% korting!

Maak hieronder een keuze en meld u aan!